• Головна
  • Україна
  • СТБ транслюватиме серіал з російським актором, який публічно підтримує агресію Росії

СТБ транслюватиме серіал з російським актором, який публічно підтримує агресію Росії

СТБ транслюватиме серіал з російським актором, який публічно підтримує агресію Росії

Телеканал вирішив не перезнімати сцени з росіянином, а просто замінити його обличчя

Телеканал СТБ покаже новий серіал «Останній лист коханого», в якому головну роль зіграв росіянин. Його обличчя намагались замінити діпфейком  .

Розслідування стосовно цього провів український актор Петро Крилов.

У понеділок 27 березня на телеканалі «СТБ» відбудеться прем'єра серіалу «Останній лист коханого». Його знімали до повномасштабної війни РФ проти України за участі російського актора Прохора Дубравіна. Телеканал вирішив не перезнімати сцени з росіянином, а просто замінити його за допомогою комп'ютерних технологій на діпфейк  . Замість російського актора глядачі побачать українця Дмитра Сарансківа.

«Здавалося, все добре. На нас чекає український серіал з крутими акторами. Але є одна проблема. Одного з героїв не існує, адже це діпфейк», — розповів Крилов.

Зазначимо, що російський актор Прохор Дубравін, який раніше постійно знімався в українських серіалах, втік до РФ та не засудив повномасштабну війну проти України. Замість цього росіянин вітав фанатів з 9 травня та мовчав про путінську агресію. 

Нагадаємо, мережу обурив трек HANUMIKE «Дика дичка» про жінок у ЗСУ. Згодом, після виходу скандальної пісні, український співак оголосив про закінчення кар’єри.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності