• Головна
  • Україна
  • На Херсонщині колаборанта-поліцейського підірвали разом із родиною

На Херсонщині колаборанта-поліцейського підірвали разом із родиною

Цю інформацію підтверджують також російські джерела

У тимчасово окупованому Скадовську у Херсонській області підірвали машину з «командиром взводу ППС».

Про це повідомив депутат Херсонської облради Сергій Хлань у Facebook.

За його словами, вибухівку заклали під крило автомобіля.

Цю інформацію підтверджують і російські джерела.

«Під час руху машини дорогою стався вибух, унаслідок якого співробітник поліції помер на місці, його дружина і дочка дістали тілесні ушкодження»,повідомляє Слідчий комітет РФ.

Додамо, 10 січня президент України підписав указ про створення військової адміністрації у Скадовському районі Херсонщини.

Раніше в тимчасово окупованих росією Генічеську та Скадовську помітили написи з нагадуванням російським загарбникам, що українці ніколи не підкоряться і звільнення незаконно забраного півострова відбудеться вже найближчим часом.

Нагадаємо, майже рік тому, 16 березня 2022 року, просто із стін міської ради російські окупанти викрали мера Скадовська, що на Херсонщині, Олександра Яковлєва та його заступника Юрія Палюха. Згодом появилося відео, де люди вийшли на мітинг. Скандують "Русский солдат – фашист и оккупант", "Верните нашего мэра!", "Мэра!", "Мы его выбрали– это наш мэр". Окупанти застосували сльозогінний газ та відкрили вогонь аби розігнати мітинг. Стріляли із будівлі міської ради, яку захопили.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності