• Головна
  • Україна
  • В жахливих умовах перебували в Сирії: ГУР звільнило з полону двох жінок та шістьох дітей з України

В жахливих умовах перебували в Сирії: ГУР звільнило з полону двох жінок та шістьох дітей з України

В жахливих умовах перебували в Сирії: ГУР звільнило з полону двох жінок та шістьох дітей з України

У розвідці не розкривають деталей операції

Головному управлінню розвідки Міноборони України вдалося визволити з полону та евакуювати українців, яких утримували у Сирії. Зокрема, додому повернули двох жінок і шістьох дітей.

Про це повідомили у пресслужбі ГУР.

У розвідці не розкрили деталей операції, але раніше українок забирали з таборів «Родж» і «Аль-Голь», в яких тримають дітей та вдів бойовиків «Ісламської держави». Ці табори розташовані в Сирії та Іраку.

Зазначається, що двоє жінок та шість дітей, яких утримували в жахливих умовах на території Сирії, вночі 17 березня перетнули український кордон.

«Навіть в умовах російської агресивної війни Україна не забуває про своїх громадян у біді та прийде на допомогу у будь-якій точці земної кулі», - йдеться у повідомленні.

‼️ Співробітники ГУР МО України провели операцію з визволення з полону та евакуації громадян України, яких утримували в жахливих умовах на території Сирії 🙏 Воєнні розвідники повернули додому двох українських жінок та шестеро дітей ― сьогодні вночі вони перетнули державний кордон. 📌 Навіть в умовах російської агресивної війни Україна не забуває про своїх громадян у біді та прийде на допомогу у будь-якій точці земної кулі. 🇺🇦 Продовжуємо боротися за кожного полоненого. Слава Україні!

Posted by Головне управління розвідки Міністерства оборони України on Friday, March 17, 2023

Нагадаємо, заступник командира полку «Азов» Святослав Паламар «Калина», який родом із м. Миколаїв, що на Львівщині, зараз, за умовами обміну, перебуває в Туреччині. Він написав вірш-присвяту своїм побратимам, захисникам «Азовсталі», які від травня 2022-го залишаються у російському полоні.

Україна

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності