• Головна
  • Україна
  • Норвезька рада виплачуватиме переселенцям грошову допомогу: яка сума та як зареєструватись

Норвезька рада виплачуватиме переселенцям грошову допомогу: яка сума та як зареєструватись

Норвезька рада виплачуватиме переселенцям грошову допомогу: яка сума та як зареєструватись

У пріоритеті – надання кеш-допомоги найбільш вразливим категоріям населення

Норвезька рада у справах біженців відкрила реєстрацію на отримання грошової допомоги для переселенців та людей, які проживають у районах, постраждалих внаслідок бойових дій. Сума цієї допомоги становить 6660 грн, але виплачуватиметься вона впродовж трьох місяців по 2220 грн на кожного члена сім’ї, втім не більше як на п’ять осіб.

Про це повідомили у Мінреінтеграції.

Так, виплати надходитимуть на банківський рахунок або за допомогою переказу MoneyGram для людей, у яких немає банківського рахунку. Реєстрація триватиме до 20 березня. Зазначається, що у пріоритеті – надання кеш-допомоги найбільш вразливим категоріям населення.

Як зареєструватися

Надіслати в месенджері WhatsApp повідомлення з текстом «Привіт» на номер: 0 800 609 844 або для реєстрації через Viber відсканувати QR-код, який розміщений на картинці.

Додамо, що для отримання додаткової інформації можна звернутись за номером гарячої лінії Норвезької ради: 0 800 302 007.

Нагадаємо, на Львівщині офіційно зареєстровано понад 245 тисяч вимушено переміщених осіб. Однак реальна цифра — приблизно удвічі більша. Влада області та міста, волонтери та благодійники вже майже рік не припиняють допомагати вимушено переміщеним особам. LVIV.MEDIA зібрало інформацію, де переселенці можуть отримати гуманітарну допомогу, та підкаже, як за нею звернутися.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності