• Головна
  • Україна
  • Байден прибув в Україну з радником із нацбезпеки: про що будуть говорити

Байден прибув в Україну з радником із нацбезпеки: про що будуть говорити

Байден прибув в Україну з радником із нацбезпеки: про що будуть говорити

Ймовірно, це стосуватиметься постачання зброї Україні

20 лютого президент США Джо Байден приїхав у столицю України з неочікуваним візитом. Разом з них до Києва прибув і радник із нацбезпеки Джейк Салліван.

Про це повідомив голова Офісу Президента Андрій Єрмак.

Володимир Зеленський разом із представниками Офісу Президента зустріли лідера Америки в Києві біля Маріїнського парку. Джо Байден прибув в Україну не сам. Разом із ним приїхав і радник із нацбезпеки Джейк Салліван.

За словами Андрія Єрмака, візит президента Америки в Україну є стратегічним. Сьогодні 20 лютого в Києві вирішиться чимало важливих питань. Керівник Офісу Президента має надію, що також вдасться пришвидшити й ті рішення, які наразі підвисли. Ймовірно, це стосуватиметься постачання зброї Україні.

Додамо, Байден зустрівся в Києві з кількома високопоставленими міністрами України.

Нагадаємо, Президенти України Володимир Зеленський та Сполучених Штатів Америки Джозеф Байден провели переговори тет-а-тет і з делегаціями.

Тако зазначимо, що до цього Джо Байден декілька разів відвідував Україну з офіційними візитами у статусі віцепрезидента США. Чотири поїздки він здійснив лише за час Революції Гідності. Також він був присутнім на інавгурації президента Петра Порошенка і приїжджав до Києва у грудні 2015 та в січні 2017 – за пʼять днів до завершення його роботи на посаді віцепрезидента.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності