• Головна
  • Україна
  • Жорстке затримання військовозобов’язаного в Одесі: щодо дій військових розпочато службове розслідування (відео)

Жорстке затримання військовозобов’язаного в Одесі: щодо дій військових розпочато службове розслідування (відео)

Користувачі у соцмережах пишуть, що інцидент трапився буцімто через спробу вручити повістку

В Одесі розпочалася перевірка після жорсткого затримання військовозобов'язаного. Це сталося 14 лютого під час роботи групи військовослужбовців одного з Територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки з оповіщення громадян, які підлягають мобілізації, в громадському місті.

Про це повідомили на сторінці «Євромайдан» у Telegram.

Зазначається, що військовою службою правопорядку проводиться службове розслідування за фактом перевищення службових повноважень.

«Некоректна поведінка військовослужбовців засуджена командуванням. Керівники обласного і районного ТЦК та СП притягнуті до дисциплінарної відповідальності. З особовим складом, який залучений до заходів оповіщення проводяться додаткові роз’яснювальні заняття та тренінги із залученням юристів та психологів», - йдеться у повідомленні.

Своєю чергою, користувачі у соцмережах пишуть, що інцидент трапився буцімто через спробу вручити повістку. Хоча є й ті, хто заявляє, що чоловік сам спровокував людей у формі.

Натомість речниця оперативного командування «Південь» Наталія Гуменюк у коментарі «ТСН» зазначила, що військові вже знають про цей інцидент, а інформацію оприлюднять згодом.

«На відео можна побачити, що людину не б’ють, а хапають. Ми розбираємося з цією ситуацією та готуємо відповідно офіційну інформацію», - сказала Гуменюк.

Нагадаємо, раніше в Одесі військові використовували автомобіль «швидкої» для маскування під час рейдів із роздавання повісток чоловікам.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності