• Головна
  • Україна
  • Кабмін призначив нового першого заступника міністра оборони та 5 заступників міністра внутрішніх справ: деталі

Кабмін призначив нового першого заступника міністра оборони та 5 заступників міністра внутрішніх справ: деталі

У зв'язку з новими призначеннями Кабмін звільнив генерал-полковника Івана Руснака з посади першого заступника міністра оборони та Олега Гайдука – з посади заступника міністра оборони з цифрового розвитку.

Кабінет Міністрів на засіданні у вівторок, 14 лютого, призначив першим заступником міністра оборони генерал-лейтенанта Олександра Павлюка.

Про це повідомив представник Кабміну у Верховній Раді Тарас Мельничук.

Водночас у зв'язку з новими призначеннями Кабмін звільнив генерал-полковника Івана Руснака з посади першого заступника міністра оборони та Олега Гайдука – з посади заступника міністра оборони з цифрового розвитку. Як раніше повідомив міністр оборони Олексій Резніков, Руснак і Гайдук залишаються в команді міністерства – вони будуть залучені до роботи як радники міністра.

Крім того, Кабмін призначив п'ятьох заступників міністра внутрішніх справ. Як зазначив Тарас Мельничук, заступниками міністра внутрішніх справ призначили Богдана Драп’ятого, Катерину Павліченко, Олексія Сергєєва, Василя Тетерю та Леоніда Тимченка. Тоді як державним секретарем міністерства призначено Інну Ящук.

Нагадаємо, минулого тижня Верховна Рада України прийняла за основу законопроєкт про запровадження прозорості в оборонних закупівлях.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності