Резніков повідомив про нові кадрові зміни в Міноборони

Резніков повідомив про нові кадрові зміни в Міноборони

Призначать нових заступників з питань цифрового розвитку та євроінтеграції. Також в очільника Міноборони з’явиться новий перший заступник

Міністр оборони України Олексій Рєзніков подав на погодження Президенту кандидатури трьох нових заступників.

Про це 14 лютого він написав у Facebook.

Відтак, міністр оборони ухвалив рішення звільнити з посади свого першого заступника — генерал-полковника Івана Руснака та заступника міністра оборони з питань цифрового розвитку Олега Гайдука. Він зазначив, що вони залишаться в команді Міністерства і будуть залучені до роботи, однак вже в якості радників. Іван Руснак і Олег Гайдук працюватимуть над декількома пріоритетними проєктами.

Водночас на місце заступників, очільник Міноборони запропонував трьох нових кандидатів. На посаду першого заступника можуть обрати генерала-лейтенанта Олександра Павлюка. Він має звання Героя України, був командувачем угрупування сил та засобів оборони Києва та командувачем Об’єднаних сил.

На посаду заступника з питань цифрового розвитку Резніков подав кандидатуру засновника фонду «Повернись живим» Віталія Дейнегу. Для посилення європейського напрямку в Міністерстві оборони пропонують обрати відомого медійника Андрія Шевченка. Він вже має успішний досвід роботи у Парламенті, а також на посаді посла України у Канаді. Андрій Шевченко може зайняти місце заступника євроінтеграції. В його обов’язки буде входити комунікація з міжнародними партнерами й впровадження у секторі оборони нових стандартів.

Олексій Резніков зазначив, що це не останні кроки з перезавантаження Міноборони. Чергові зміни для посилення команди будуть представлені за кілька днів.

Нагадаємо, стало відомо, що Резніков може залишити посаду в Міноборони, його місце займе Буданов.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності