• Головна
  • Україна
  • «Загубили» Закарпатську область: Українська асоціація футболу потрапила у скандал (фото)

«Загубили» Закарпатську область: Українська асоціація футболу потрапила у скандал (фото)

Календар був присвячений 30-річчю УАФ

Українська асоціація футболу у 2022 році випустила календарі, де зображена карта України без Закарпатської області.

Про це повідомили на сторінці спільноти «КДК» у Telegram.

«Продовжуємо нашу постійну рубрику «Дно українського футболу». Виявляється, весь минулий рік УАФ продавала календар, причому особливий (до 30-річчя організації) з зображенням карти України. Без Закарпатської області. Ну, добре хоч Крим і Донбас не забули», - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що увагу на це звернув один з підписників спільноти, коли відкрив останні сторінки календаря.

Додамо, що календар був присвячений 30-річчю УАФ. На кожному листку були постери футболістів національної збірної, а в кінці календаря зображено мапу України, проте на ній відсутні контури Закарпатської області.

Водночас Асоціація визнала, що випустила сувенірний календар УАФ без Закарпаття, бо «дизайнер примудрився її «загубити».

«Дизайнер вже отримав догану, зобов’язання позапланово перерахувати донат на ЗСУ та придбати додому величезну карту України, де зображені і Закарпаття, і Крим, і Донецька, і Луганська області, і всі-всі регіони нашої рідної Батьківщини, яка героїчно дає відсіч російським окупантам. Ще раз просимо пробачення, дякуємо за розуміння і бажаємо усім нам якнайменше помилок в житті та роботі!», - додали в УАФ.

Нагадаємо, нещодавно депутатка Закарпатської обласної ради від проорбанівської партії КМКС Юдіта Петеї у соцмережах розмістила фото мапи Закарпатської області, половина якої пофарбована в кольори угорського прапора.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності