Федоров повідомив, чи видаватимуть повістки у «Дії»

Військовий квиток

Крім того, він анонсував запуск «Дії» для юридичних осіб

Про це в інтерв’ю РБК розповів міністр цифрової трансформації Михайло Федоров.

Війна з Росією внесла корективи у роботу електронного сервісу, змістивши розробку послуг онлайн ближче до нових потреб українців та військових. У Мінцифри тривають обговорення щодо покращення послуг для військовослужбовців у додатку "Дія" в рамках мобілізації.

Як зазначив сам ініціатор створення «Дії» Михайло Федоров на запитання щодо запровадження військового е-квитка, виплат, послуг і пільг «є багато різних обговорень, але поки в розробці чогось подібного немає». Водночас він дав однозначну відповідь щодо розсилання повісток через мобільний додаток.

«Ми точно не будемо використовувати "Дію", щоб відправляти повістки. Є ще багато проблем, які потрібно вирішити, і я вважаю, що цими проблемами треба займатися. Тому повісток в "Дії" не буде, а над іншими сервісами бувають різні обговорення, але нічого немає в роботі», — наголосив Федоров.

Крім того, очільник міністерства цифрової трансформації анонсував запуск "Дії" для юридичних осіб, що, на його думку, відкриє великі можливості для бізнесу.

Нагадаємо, стало відомо, де можуть роздавати повістки та що робити людині, яка їх отримала.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності