• Головна
  • Україна
  • У Бердянську окупаційна «міліція» пострілами розігнала пенсіонерів, які прийшли за виплатами

У Бердянську окупаційна «міліція» пострілами розігнала пенсіонерів, які прийшли за виплатами

Пенсіонери, щоб отримати 10 тисяч рублів виплат, займають чергу з опівночі

Окупанти заборонили гривню, тож люди в Бердянську вимушені брати їхні рублі, аби вижити.

Про це йдеться на сторінці Бердянської міської військової адміністрації.

Оскільки жодної налагодженої системи на тимчасово окупованих територіях немає і бути не може, бердянцям доводиться днями стояти в чергах, аби отримати виплати чи сплатити за послуги.

Вчора, 11 лютого, у поштовому відділенні на вулиці Довганюка пенсіонери, щоб отримати 10 тисяч рублів виплат, займали чергу з опівночі.

Вранці утворилася тиснява, і люди виламали двері поштового відділення. У підсумку приїхала так звана «міліція» і почала розганяти пенсіонерів пострілами в повітря.

«Росіяни звикли, що до них держава ставиться, як до худоби, і намагаються влаштувати таку ж систему на тимчасово зайнятих територіях. Вони не розуміють, що Україна не росія, у нас люди звикли боротися за своє.Бердянськобов'язковостаневільним. Зправами, свободами і повагою до людської гідності, гарантованими українським законодавством», - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, окупанти будують «поліцейську» державу у тимчасово захопленому Запоріжжі. Імітують там правоохоронну систему. Туди завезли 800 поліцейських з РФ.  Також створили псевдоправоохоронні органи, якими «керують маргінали з болот і раніше окупованих територій».         

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності