• Головна
  • Україна
  • Сімейна драма з українцями у Польщі: двоє чоловіків мертві, дві жінки — у лікарні

Сімейна драма з українцями у Польщі: двоє чоловіків мертві, дві жінки — у лікарні

Сімейна драма з українцями у Польщі: двоє чоловіків мертві, дві жінки — у лікарні

Один з чоловіків покінчив життя самогубством

У вівторок, 7 лютого, близько 18:30 до поліції Бидгоща надійшло повідомлення про сімейну сварку. У квартирі, куди вони зайшли, виявили тіла двох молодих чоловіків, ще одна жінка отримала важкі поранення.

Про це пише ukrayina.pl, посилаючись на  wprost.pl.

У помешканні також перебувало двоє маленьких дівчаток. Вони не мають фізичних пошкоджень. Слідчі встановлять, чи були вони свідками вбивства. 

На сходовій клітці поліцейські виявили важкопоранену 25-річну українку, а також літню жінку, прабабусю дітей (радіо Eska інформує, що їй 71 рік). Портал Bydgoszcz Nasze Miasto передає, що обох жінок госпіталізували.

В інтерв'ю RMF FM поліція повідомила, що одному із загиблих чоловіків було 25 років. Він батько дівчаток. За неофіційною інформацією, іншому чоловікові було 22 роки. Він був партнером важкопораненої жінки. Усе вказує на те, що після бійки 25-річний хлопець покінчив життя самогубством.

Повідомляють, що чоловік приїхав до Польщі перед початком війни в Україні. Важкопоранена 25-річна жінка, її доньки та прабабуся були біженцями. Одній дівчинці 3 роки, іншій — 5. Діти перебувають у закладі опіки в Бидгощі, де їм надається спеціальна допомога.

«За попередніми даними, винуватцем бійки виявився 25-річний батько дітей. Встановлюємо всі обставини та перебіг цієї трагічної події. На цю мить все схоже на сімейну драму», — сказала Моніка Хлебіч, речниця коменданта провінційної поліції в Бидгощі.

Як розповіла журналістам радіо Eska бабуся 25-річної українки, у квартирі виникла сварка через дітей. У якийсь момент чоловік жінки накинувся на неї та 22-річного чоловіка з ножем. Пізніше він покінчив життя самогубством.

«Було близько восьмої вечора. Приїхали чотири машини швидкої допомоги та три поліцейські, але ми не розуміли, що сталося. Нам ніхто не хотів давати жодної інформації. Я тільки бачила, як дітей везли на швидкій. Вони не ходили своїми ногами. Їх виносили рятувальники. Це трагедія, ми не могли спати», — розповідає одна з місцевих мешканок.

На місці працюють поліція та прокуратура. Квартира належала родині з України, повідомляють журналісти.

Нагадаємо, у Польщі у ДТП загинула українка. Водій вантажівки зіткнувся з автівкою Peugeot. Внаслідок інциденту 67-річна українка загинула на місці.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності