Мерія відсудила у Коломойського аеропорт у Дніпрі — Філатов

Аеропорт Дніпра

Попри всі перешкоди зі сторони олігарха, їм вдалося виграти суд

Мерія Дніпра змогла відсудити в Ігоря Коломойського місцевий аеропорт.

Про це 7 лютого повідомив мер Дніпра Борис Філатов.

Кілька місяців тому мерія міста Дніпра оголосила, що вони спільно з НАБУ мають намір відсудити аеропорт в Ігоря Коломойського. Однак захисники олігарха створили певні перешкоди для проведення судової справи.

«Утім, ті, хто знається на тонкощах юриспруденції, особливо в нашій країні, і ще більш особливо — на “юриспруденції” Ігоря Валерійовича, були сповнені скепсисом щодо цього результату. Тоді всі казали, що треба чекати апеляції, перш ніж рішення набере сили», — написав очільник Дніпра.

Однак після всіх судових суперечок, «хвороб» самих суддів, численних перенесень засідань та інших дивних обставин мерії Дніпра вдалося виграли цю справу. Борис Філатов має сподівання, що Коломойський більше не «паразитуватиме» на місцевому аеропорті.

«Адже, як я завжди казав, все, до чого торкається ця людина, перетворюється на попіл. Починаючи від стадіону і футбольного клубу «Дніпро» до ПриватБанку та каналу “Г+Г”», — наголосив мер Дніпра.

Попереду їх чекає касаційний суд. Однак Борис Філатов переконаний, що дніпровське летовище вже вирвано з рук олігарха. Також він має намір після української перемоги повернути туди лоукости, щоб дніпряни та всі охочі змогли літати за кордон за адекватними цінами.

Мер Дніпра подякував НАБУ за те, що вони стали єдиними серед держорганів, хто реагував на ситуацію та допомагав міськраді виборювати інтереси всіх містян. Окрім цього, вони залучилися підтримкою Державіаслужби.

Нагадаємо, СБУ провела обшуки в Ігоря Коломойського. Вони стосувались махінацій щодо «Укртранснафти» та «Укрнафти» на 40 млрд гривень.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності