Клименко може стати новим міністром внутрішніх справ

Ігор Клименко

З 18 січня 2023 року він виконував обов’язки глави МВС

Комітет Верховної Ради з питань правоохоронної діяльності рекомендував парламенту призначити Ігоря Клименка на посаду міністра внутрішніх справ.

Про це йдеться в рішенні Комітету Верховної Ради за 7 лютого.

«За результатами обговорення комітет ухвалив: підтримати подання Прем’єр-міністра України про призначення Клименка Ігоря Володимировича на посаду міністра внутрішніх справ України та рекомендувати Верховній Раді України відповідно до пункту 12 частини першої статті 85 та частини четвертої статті 114 Конституції України призначити Клименка Ігоря Володимировича на посаду міністра внутрішніх справ України», — зазначається в документі.

Зазначимо, після загибелі глави МВС Дениса Монастирського в катастрофі гелікоптера у Броварах 18 січня уряд призначив Ігоря Клименка в.о. міністра внутрішніх справ. 6 лютого до Верховної Ради надійшло подання прем‘єр-міністра Дениса Шмигаля про призначення Клименка на посаду міністра внутрішніх справ.

Довідково:

Ігор Клименко понад 20 років працює у структурах Міністерства внутрішніх справ. Із 25 вересня 2019 року до 20 січня 2023 року він був головою Національної поліції України.

Нагадаємо, виконувати обов’язки міністра внутрішніх справ буде глава Нацполіції Ігор Клименко.

Додамо, Зеленський подав до Верховної Ради постанову про призначення Василя Малюка головою СБУ.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності