• Головна
  • Україна
  • Британця, який покинув родину заради біженки з України, затримала поліція

Британця, який покинув родину заради біженки з України, затримала поліція

Британця, який покинув родину заради біженки з України, затримала поліція

Жінка нарікає, що чоловік більше любить своїх дітей, ніж її

Громадянина Великої Британії Тоні Гарнетта затримала поліція після сварки з коханою Софією Каркадим.

Про це пише MailOnline. 

Заради нового кохання чоловік залишив свою партнерку Лорну та двох дітей. Згодом він із Софією також вирішив розірвати стосунки, проте пара помирилась. 

У лютому чоловік гучно сварився із Софією, через що сусіди пари викликали поліцію. Чоловіка затримали на 6 годин, проте згодом відпустили. 

Причиною суперечки став час, який він проводив зі своїми двома дітьми. Він грав зі своєю шестирічною донькою в онлайн-гру, коли між закоханими почалися крики і лайка. Тоні затримала поліцію за порушення громадського порядку. Після повернення Софія та Тоні продовжили спільно мешкати.

«Тоні безмежно любить своїх дочок, і Софія зробила все можливе, щоб спробувати зрозуміти це. Але вона молода і хоче мати власних дітей від Тоні. Проте він зробив вазектомію, і це стало причиною нескінченної напруги. Вони не в змозі навіть думати про спільних дітей, оскільки їхні стосунки досить нові, але ця проблема існує завжди. Вони не знають, що робитимуть далі, а той факт, що жоден з них не може працювати, не сприяє цьому», — розповіли виданню знайомі пари. 

Тоні Гаретт розповів журналістам, що він дійсно кричав. 

«Так, мене заарештували, але я не зробив нічого поганого. Можливо, я трохи кричав, але не більше», — каже чоловік. 

Чоловік каже, що в них зі Софією постійно сварки через його дітей від першого шлюбу. Жінка, нібито, звинувачує чоловіка у тому, що він більше любить своїх доньок та приділяє їм увагу. Раніше через сварку з коханим затримували і Софію. Тоді пара розлучилась, і жінка повернулась до України, проте Тоні поїхав за нею, щоб повернути кохану до Британії. 

Нагадаємо, у травні 2022 року Тоні покинув свою дружину Лорну після 10 років стосунків заради 22-річної української біженки Софії Каркадим. Це сталося лише через 10 днів після того, як Софія приїхала до їхнього дому в Бредфорді. Тоні навіть заявляв про плани пеереїхати до України.

У вересні пара оголосила про розрив стосунків. Тоді Тоні пояснював, що він вигнав українку з їхнього орендованого будинку, звинувативши жінку в тому, що вона не вміє вживати алкоголь, пошкодила стіну ножем і втручається в його стосунки з двома доньками.

У грудні Тоні прилетів до України, щоб повернути своє кохання.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності