• Головна
  • Україна
  • У Росії з футбольних фанатів створили розвідзагін «Москва»: в Україні вже обіцять винагрорди за голови  цих «розвідників»

У Росії з футбольних фанатів створили розвідзагін «Москва»: в Україні вже обіцять винагрорди за голови  цих «розвідників»

Винагороду обіцять в триразовому розмірі від місячного забезпечення військовослужбовця

У Росії був створений розвідзагін «Москва», який складається з футбольних фанатів.

Про це йдеться на Telegram-каналі «Бомбардир».

У мережі з'явилося промо-відео цього загону, який в Росії вже називають «одним з найбільш активних і мотивованих» формувань.

«Наші фанати, зокрема Радік, ультрас Дніпра і командир 98 батальйону «Азов» Дніпро, відреагував на цю новину, попередивши «ексколег» і пообіцявши винагороду за їхні голови і шеврони», - йдеться у повідомленні.

«По-перше, звертаюся до чортів з рашки, ви всі загинете на нашій землі, а тих, хто виживе, ми обов'язково наздоженемо і змусимо загинути. По-друге, звертаюся до наших воїнів, тому, хто принесе мені шеврон або краще труп будь-якого з бійців цього півнячого формування, плачу гроші, в триразовому розмірі від місячного забезпечення військовослужбовця на бойовому. Доводжу одразу, шеврон – для колекції, труп – для глуму», - пишуть у Telegram-каналі «Хроники Ридика».

Нагадаємо, у неділю, 5 лютого, у тимчасово окупованій Новій Каховці на Херсонщині сталися вибухи.

За попередньою інформацію, «бавовна» завітала в яхтклуб Maxmarine, де любили відпочивати російські окупанти.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності