• Головна
  • Україна
  • Через протести у Польщі на кордоні з Україною застрягли вантажівки

Через протести у Польщі на кордоні з Україною застрягли вантажівки

Вантажівка
Фото: pexels

Громадян, які планують перетин українсько-польського кордону, просять врахувати цю інформацію

У п’ятницю, 3 лютого, у пункті пропуску «Хребене — Рава-Руська» на українсько-польському кордоні побільшало вантажівок, а в пункті «Дорогуськ — Ягодин» спостерігається сповільнення пропуску вантажівок в обох напрямках через протести на території Польщі.

Про це повідомили у Державній прикордонній службі України.

За інформацією польських прикордонників, 2 та 3 лютого на під’їзних дорогах до пунктів пропуску «Корчова — Краківець», «Медика — Шегині», «Хребене — Рава-Руська» та «Дорогуськ — Ягодин» з боку Польщі заплановано проведення акцій протесту жителями прилеглих до кордону населених пунктів.

«Станом на сьогодні пропускні операції у пунктах пропуску “Корчова — Краківець” та “Медика — Шегині” здійснюються ритмічно, пункти пропуску функціонують у звичайному режимі», — йдеться у повідомленні.

Також прикордонники зазначили, що це стосується вантажівок. Натомість пропуск інших категорій транспорту здійснюється без затримань.

Водночас громадян, які планують перетин українсько-польського кордону, просять врахувати цю інформацію.

Нагадаємо, у пункті пропуску через державний кордон «Шегині» чоловік намагався дати хабар прикордоннику за сприяння у безперешкодному виїзді за кордон.

Україна

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності