• Головна
  • Україна
  • Загадала соболину шубу та мільйон доларів: під час обшуку у голови податкової Києва знайшли список бажань

Загадала соболину шубу та мільйон доларів: під час обшуку у голови податкової Києва знайшли список бажань

Загадала соболину шубу та мільйон доларів: під час обшуку у голови податкової Києва знайшли список бажань

Загальна сума встановлених необґрунтованих активів посадовиці складає близько 1,4 млн доларів США

ДБР викрило в.о. голови податкової служби Києва Оксану Датій на багатомільйонних незаконних схемах збагачення. Крім іноземної валюти та дорогих автівок, правоохоронці знайшли у жінки список бажань.

Про це повідомляє 1 лютого ДБР.

Так, під час обшуку у жінки виявили кілька списків бажань до 2018 та 2021 Нового року.

Відтак, у 2018-му Датій мріяла про підвищення, соболину шубу, поїздку у Лондон та подарунок від коханого на день народження — годинник Breguet та сумку Hermès. Також вона захотіла заробити 1 млн доларів та зробити ремонт в одній зі своїх трьох квартир.

Серед іншого, посадовиця напророкувала собі посаду в.о. глави податкової служби столиці. Крім того, правоохоронці виявили дорогі автівки. Одне з авто посадовиці вартістю приблизно 100 тисяч доларів США записане на її особистого водія, доходи якого за останні роки склали не більше 8 тисяч доларів США.

Також жінка користується дорогими прикрасами, виключно дорогим брендовим одягом, золотими годинниками та іншими елітними речами.

Загальна сума встановлених необґрунтованих активів посадовиці складає близько 1,4 млн доларів США.

Нагадаємо, про те, що Державне бюро розслідувань проводить обшуки у керівництва столичної податкової, стало відомо вранці 1 лютого. За відомою на той час інформацією, слідчі почали розслідувати факт незаконного отримання відшкодування ПДВ з державного бюджету, зокрема шляхом зловживання владою та службовим становищем представниками податкових органів.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності