• Головна
  • Україна
  • «Свєта більше не порішає»: «Укрзалізниця» змінила правила продажу квитків на найпопулярніший міжнародний рейс

«Свєта більше не порішає»: «Укрзалізниця» змінила правила продажу квитків на найпопулярніший міжнародний рейс

«Свєта більше не порішає»: «Укрзалізниця» змінила правила продажу квитків на найпопулярніший міжнародний рейс

Перекупники могли забирати до 90 квитків на місяць лише на рейс з Києва до Варшави

«Укрзалізниця» змінила правила продажу квитків на найпопулярніший міжнародний рейс № 67/68 Київ — Варшава — Київ. Тепер їх можна придбати тільки онлайн. Натомість співробітників, які були залучені в схеми перепродажу квитків за «комісію» - звільнили.

Про це повідомили на сайті перевізника.

Зазначається, що перекупники не схотіли втрачати повністю свої доходи, тож перелаштували алгоритми своїх дій на «онлайн-рейки» й розпочали полювання на квитки з повернень.

«Ми здійснили низку «контрольних закупівель» за оголошеннями в мережі, де за «комісію» пропонували знайти квитки на Варшаву. Відслідкували, куди ведуть ниточки, хто здійснював повернення з порушенням встановлених правил. Матеріали передаємо відповідним органам у роботу, але вже швидко й показово очистились від співробітників-порушників, на яких впала підозра. Перекупщики могли вихоплювати до 90 квитків на місяць лише на варшавський рейс», - йдеться у повідомленні.

В «Укрзалізниці» кажуть, що системно «вичищають» акаунти перекупників зі своїх онлайн-систем, але в них «вистачає нахабності» звертатись на гарячу лінію із вимогою терміново відновити їх профілі.

«Свєта — рішаю білети» (наша вже тепер ексспівробітниця), «Віталик – білети на поїзд», і не сподівайтесь, щось знову «порішати». Ваш час закінчився. Наші пасажири очікують чіткості та прозорості від нас, тож жодним «рибкам-прилипалам» не місце поряд із «Укрзалізницею!», - наголосили у компанії.

Там пояснили, що з 28 січня запроваджено ще одне коригування в процес продажів, яке має не залишити шансів спекулянтам і дати можливість пасажирам простіше знаходити квитки.

Так, окрім відкриття продажів рівно за 20 днів до дати поїздки о 08:00, усі квитки, що повертатимуться на конкретну дату, будуть вводитись у систему чітко за один день до дати поїздки між 08:00 та 09:00 ранку.

«Тож, якщо не встигли придбати квиток за 20 днів, тепер не потрібно за ними полювати чи звертатись до «перекупщиків» — можна для термінових справ знайти всі повернуті квитки в цей чіткий часовий проміжок. А квитки, які будуть здаватись день у день, повертатимуться в систему не пізніше, ніж за 30 хв після здачі», - пояснюють в «Укрзалізниці».

Нагадаємо, для українців, які регулярно подорожують залізницею, започаткували програму «Залізні друзі». Відтак кожен кілометр подорожі перетвориться на «обіймашки» від «Укрзалізниці», які можна накопичувати та отримувати за це приємні подарунки.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності