• Головна
  • Україна
  • Уряд схвалив постанову про заборону виїзду чиновників за кордон: деталі

Уряд схвалив постанову про заборону виїзду чиновників за кордон: деталі

Уряд схвалив постанову про заборону виїзду чиновників за кордон: деталі

Прем’єр-міністр Шмигаль зазначив, що чиновники більше не зможуть «кататися на відпочинок»

На виконання рішення РНБО Уряд схвалив постанову, яка забороняє на час війни виїзд чиновників за кордон без поважних причин.

Про це 27 січня повідомив прем’єр-міністр України Денис Шмигаль.

Так, народні депутати, урядовці, представники місцевої влади, прокурори, судді та багато інших посадовців можуть перетинати державний кордон лише на підставі службового відрядження.

«Виїхати за кордон для переговорів, для лікування, для догляду за неповнолітніми дітьми — можна. Кататися на відпочинок — ні. На жаль, є ті, хто навіть під час війни не зрозумів цих базових речей. Тому було рішення РНБО, був відповідний указ Президента України і тепер є відповідна постанова Кабінету Міністрів», зазначив Шмигаль.

Нагадаємо, нардепа Миколу Тищенка після виключення з партії «Слуга народу» також виключено зі складу парламентської фракції «Слуга народу». Він потрапив у черговий скандал, адже хотів зустрітись з українцями у Бангкоку, аби «обговорити питання покращення взаємодії з представниками української громади в Таїланді».

Крім того, кілька днів тому з посади заступника Генпрокурора звільнили Олексія Симоненка. Раніше він потрапив у скандал, коли поїхав на 10 днів святкувати Новий рік з родиною до Марбельї, використавши автівку бізнесмена Григорія Козловського.

Україна

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності