• Головна
  • Україна
  • Виїзд за кордон для обраних: нардеп Тищенко полетів у Таїланд

Виїзд за кордон для обраних: нардеп Тищенко полетів у Таїланд

Микола Тищенко. Фото із соцмереж

Не минуло й кількох днів, як Рада нацбезпеки та оборони ухвалила «принципове рішення» щодо виїзду за кордон держслужбовців, правоохоронців і народних депутатів, як трапився новий такий випадок

Зокрема, народний депутат України від партії «Слуга народу» Микола Тищенко 27 січня має виступити у Таїланді.

Про це повідомили на сторінці Посольства України у Таїланді.

Тищенко хоче зустрітись з українцями у Бангкоку, аби «обговорити питання покращення взаємодії з представниками української громади в Таїланді». Ця зустріч має відбутися у п’ятницю, 27 січня, о 16:30 за місцевим часом у готелі «Novotel».

«Посольство запрошує вас на зустріч з народним депутатом України 9-ого скликання паном Миколою Тищенком для обговорення питань покращення взаємодії з представниками української громади в Королівстві Таїланд», йдеться у повідомленні.

Додамо, про поїздку та її мету нардеп не обмовився у жодній зі своїх соціальних мереж. Водночас у своєму останньому дописі на сторінці у Facebook Тищенко повідомив, що ініціював законопроєкт, ухвалення якого дозволить народним депутатам у вільний від парламентської роботи час офіційно брати участь у військових діях на фронті.

Нагадаємо, кілька днів тому з посади заступника Генпрокурора звільнили Олексія Симоненка. Раніше він потрапив у скандал, коли поїхав на 10 днів святкувати Новий рік з родиною до Марбельї, використавши автівку бізнесмена Григорія Козловського.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності