• Головна
  • Україна
  • Кабмін звільнив заступника міністра Лозинського, затриманого на хабарі

Кабмін звільнив заступника міністра Лозинського, затриманого на хабарі

Кабмін звільнив заступника міністра Лозинського, затриманого на хабарі

Напередодні його затримало НАБУ під час отримання хабаря в сумі 0 тисяч

Кабінет Міністрів звільнив Василя Лозинського з посади заступника міністра розвитку громад, територій та інфраструктури України у неділю, 22 січня.

Про це повідомив очільник відомства Олександр Кубраков.

Напередодні Лозинського затримало НАБУ під час отримання хабаря в сумі 0 тисяч.

Нагадаємо, НАБУ провело обшуки та затримало заступника міністра розвитку громад, територій та інфраструктури Василя Лозинського. Справа стосується розкрадання бюджетних коштів.

Водночас у Мінінфраструктури повідомили, що Василь Лозинський буде звільнений із займаної посади. Відповідне розпорядження щодо підготовки необхідних документів вже надано віцепрем'єр-міністру з відновлення України Олександру Кубракову.

Додамо, на початку листопада Кабінет Міністрів призначив першого заступника міністра розвитку громад і територій Василя Лозинського виконуючим обов’язки міністра після звільнення з цієї посади Олексія Чернишова.

До роботи у Міністерстві, яку він розпочав у 2020 році, посадовець працював на низці посад у Львівській обласній державній адміністрації, зокрема у департаменті економічного розвитку. У 2019-2020 роках був першим заступником голови Львівської облдержадміністрації.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності