До Києва таємно приїжджав директор ЦРУ — ЗМІ

Розповідаємо, що директор ЦРУ обговорив із Зеленським

Директор Центрального розвідувального управління США Вільям Бернс таємно відвідав Київ наприкінці минулого тижня. Там він зустрівся з президентом України Володимиром Зеленським.

Про це повідомляє The Washington Post.

Журналісти кажуть, що Бернс повідомив Зеленському свої очікування щодо військових планів Росії на найближчі тижні та місяці.

Також обговорювали, як довго Україна може розраховувати на продовження допомоги з боку США і Заходу після того, як республіканці отримали більшість у Палаті представників Конгресу.

Водночас після приїзду директора ЦРУ у Зеленського відзначили, що підтримка Києва з боку адміністрації Байдена залишається сильною, і 45 мільярдів доларів екстреного фінансування для України, ухваленого Конгресом у грудні, вистачить щонайменше до липня або серпня.

Попри це, зараз Київ менш впевнений у перспективі ухвалення Конгресом ще одного багатомільярдного пакету додаткової допомоги, як це було минулої весни.

Нагадаємо, вчора, 19 січня, до Києва прибув голова Європейської Ради Шарль Мішель. Під час пресконференції із Зеленським було оголошено, що Польща, Фінляндія, Португалія, Іспанія та низка інших країн готові надати Україні танки

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності