• Головна
  • Україна
  • Керівництво МВС летіло у відрядження в одну з «гарячих» точок — Тимошенко про трагедію у Броварах

Керівництво МВС летіло у відрядження в одну з «гарячих» точок — Тимошенко про трагедію у Броварах

Бровари

Вертоліт, що розбився, дійсно належав ДСНС

Керівництво МВС, яке загинуло під час падіння гвинтокрила у Броварах, летіло у відрядження в одну з «гарячих» точок.

Про це 18 січня в ефірі національного марафону новин заявив заступник керівника ОП Кирило Тимошенко.

Кирило Тимошенко відмовився детально коментувати мету польоту керівництва МВС, однак зазначив, що посадовці летіли у відрядження в одну з «гарячих» точок на вертольоті, що належав ДСНС.

Крім того, він підтвердив, що під час трагедії, за наявною наразі інформацією, 18 людей загинуло, зокрема троє дітей, а ще понад 20 перебувають у лікарні — деякі з них у реанімації. Однак ідентифікувати всіх загиблих, як серед тих, хто був у вертольоті, так і серед дітей та інших дорослих, не вдалося. Попередньо, деякі із загиблих — це перехожі та батьки, які вели дітей у дитсадок.

Також відомо, що на одній із секції дитсадочка впало перекриття, його намагаються забрати. Водночас зараз незрозуміло, скільки дітей було у садочку і чи хтось зник безвісти.

Разом з тим причини падіння вертольота Тимошенко не прокоментував. За його словами, відкрили кримінальне провадження, до якого залучили ДБР. Натомість усіх, хто бачив, як гелікоптер падає або встиг зняти це, просять звернутися у поліцію, щоб допомогти розслідуванню. Також станом на зараз інформацію про те, що літальний апарат горів у повітрі, не підтвердили.

Водночас Тимошенко наголосив, що система МВС працює попри трагедію. Змін у її роботі немає.

Нагадаємо, спеціальна комісія розслідуватиме авіакатастрофу у Броварах, у якій загинуло керівництво МВС. Однак інформацію про причину падіння гелікоптера не вдасться встановити за кілька днів, це потребує більше часу.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності