• Головна
  • Україна
  • Україні недостатньо просто риторики про відкриті двері у НАТО — Зеленський

Україні недостатньо просто риторики про відкриті двері у НАТО — Зеленський

Україні недостатньо просто риторики про відкриті двері у НАТО — Зеленський

«Для нас потрібні кроки вперед»

Сьогодні, 11 січня, у Львові президент України Володимир Зеленський зустрівся з президентами Польщі та Литви Анджеєм Дудою та Ґітанасом Науседою.

Під час зустрічі говорили, зокрема, і про вступ України до НАТО.

«Достатньо довго говорили з колегами про НАТО, про Альянс, про Європейський Союз. На сьогодні просто підтримки Україні від колег НАТО у вигляді риторики про відкриті двері недостатньо. А саме, недостатньо для мотивації нашої держави, недостатньо для мотивування наших воїнів. Для нас потрібні кроки вперед… Ми очікуємо на щось більше, ніж просто відкриті двері«, — сказав Володимир Зеленський.

Переглянути відео зустрічі президентів можна на YouTube-каналі LVIV.MEDIA.

Нагадаємо, Володимир Зеленський з неанонсованим візитом 11 січня прибув до Львова та відвідав Марсове поле на Личаківському кладовищі, де спільно з очільником Львівщини Козицьким вшанував пам’ять полеглих на війні захисників України.

Також Зеленський провів координаційну нараду, головною темою якої була безпекова ситуація у північно-західних областях України.

На нараді були присутні голова Львівської ОВА Максим Козицький й очільники ОВА прикордонних з Білоруссю областей — Волинської, Рівненської та Житомирської.

Україна

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності