• Головна
  • Україна
  • Витягли з авто через вікно: польські прикордонники завадили українцю незаконно перетнути кордон

Витягли з авто через вікно: польські прикордонники завадили українцю незаконно перетнути кордон

Його засудили до 6 місяців позбавлення волі з відстрочкою на 2 роки

Польські прикордонники не дозволили громадянину України перетнути кордон. Чоловік намагався незаконно потрапити в Україну.

Про це пише ukrayina.pl, посилаючись на TVP.

У ніч з 18 на 19 грудня на території прикордонного переходу в Корчовій Підкарпатського воєводства з’явився 37-річний громадянин України. Він порушував правила дорожнього руху та ігнорував вказівки прикордонників.

Чоловік керував легковим автомобілем з українськими реєстраційними номерами. При цьому він порушував правила дорожнього руху, йдеться уповідомленні.

Прикордонники виписали йому штраф, на який українець не захотів погоджуватися. Після цього у нього вилучили паспорт і зобов'язали з'явитися до суду.

Чоловік завів авто і намагався втекти повз охорону в Україну. Однак прикордонники встигли заблокувати транспорт. Українець не реагував на вимоги правоохоронців та не відчиняв двері. Правоохоронці витягнули його через вікно.

Порушник визнав свою вину у спробі незаконного перетину кордону. Його засудили до 6 місяців позбавлення волі з відстрочкою на 2 роки. Суд також оштрафував його на 400 злотих за порушення правил дорожнього руху.

Нагадаємо, 23 грудня на кордоні з Польщею у чергах стояло понад тисяча легковиків.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності