• Головна
  • Україна
  • Працюватиме без світла та інтернету: в Україні з’явився новий застосунок для навчання дітей

Працюватиме без світла та інтернету: в Україні з’явився новий застосунок для навчання дітей

Працюватиме без світла та інтернету: в Україні з’явився новий застосунок для навчання дітей

Дитина може обрати, який предмети вчити, не привʼязуючись до розкладу

В Україні з’явився мобільний застосунок для смартфонів та планшетів, який дозволяє продовжувати навчання у школі без світла та інтернету. Його створили розробники з віртуальної школи Unicorn School.

Про це пише «Суспільне».

Завдяки функції розумного завантаження, навчальний матеріал з усіх предметів кожного дня дистанційно завантажується вчителями прямо в пристрій, а дитина має змогу вже в додатку вчити уроки, навіть без світла та інтернету. Натомість домашні завдання можна виконувати в додатку, який автоматично відправить їх на перевірку вчителю одразу ж, як відновиться зв’язок.

Крім того, в учня залишається доступ до підручників та понад 17 тисяч інших методичних матеріалів. Тож дитина може обрати, який предмети вчити, не привʼязуючись до розкладу. Крім того, після кожного пройденого уроку є перевіркові завдання.

Розробники зазначають, що навчання в застосунку проходить у форматі комп'ютерної гри, де учень стає головним героєм у казковому онлайн-королівстві. Так, уроки оформлені в ігровому стилі з візуалізацією кожного предмета. Водночас, крім звичайних оцінок, учень отримує чарівні кристали, золоті монети, кубки та інші нагороди, які дозволять «прокачати» свого аватара та перейти на наступний рівень — отримати доступ до наступного рівні гри — нової теми навчальної програми.

Батьки ж при цьому отримують детальну статистику як за часом навчання, так і за його ефективністю та результативністю, а також зворотний зв'язок від викладачів.

Додамо, що завантажити застосунок та зареєструвати дитину в школі можна для платформ IOS та Android на сайті розробників.

Нагадаємо, зимові шкільні канікули вже не за горами. У кожній громаді Львівщини вони триватимуть по-різному: щонайменше 2 тижні, а щонайбільше — понад місяць. Тож LVIV.MEDIA розпитало Львівську ОВА, аби дізнатися дати зимових канікул на Львівщині у 2022/2023 навчальному році. Детальніше про це читайте, перейшовши за посиланням.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності