• Головна
  • Україна
  • В Україні відзначають День енергетика: привітання у віршах та картинках

В Україні відзначають День енергетика: привітання у віршах та картинках

На цю дату випадає найкоротший світловий день у році

22 грудня своє професійне свято святкують енергетики. Саме сьогодні ми вітаємо працівників електростанцій, інженерів, ремонтників, допоміжний персонал.

У 2022 році під час повномасштабної війни праця енергетиків особливо важлива, адже ворог регулярно обстрілює енергетичну інфраструктуру. Українські енергетики щодня здійснюють подвиг, подаючи електрику до будинків під регулярними обстрілами.

Історія свята

Свято було встановлено Указом Верховної Ради СРСР у 1966 році. Датою свята було обрано 22 грудня — день прийняття плану Державної електрифікації РРФСР. Примітно, що на цю дату випадає найкоротший світловий день у році.

Привітання у віршах

Вітаю з Днем енергетика і від усього серця бажаю спокійної і безперешкодної роботи, легких шляхів вирішення будь-яких питань і проблем, теплоти рідних сердець і яскравого світла в душі, доброго щастя і благополуччя.

***

Вітаю з Днем енергетика. Бажаю бути джерелом світла, тепла і любові для близьких людей, бажаю успішної роботи без аварій і серйозних проблем, бажаю чудового життя з постійним потоком енергії!

***

Вітаємо з професійним святом! Бажаємо легких трудових тижнів, безперебійного енергопостачання, налагодженої роботи всіх механізмів, повноти ресурсів, багато сил, енергії, міцного здоров'я та особистого щастя!

***

Вітаю з професійним святом - з Днем енергетика! Бажаю ідеальної безперебійної роботи у твоїх енергосистемах! І в житті нехай все працює так само безперебійно, яскраво і потужно - здоров'я, достаток, дружба, любов!

***

Вітаю з Днем енергетика і хочу побажати, щоб в житті не було приводу для напруги, щоб жодна твоя мрія не зустрічала опору, щоб своєю славною працею і важливою роботою ти заслуговував загальну повагу, щоб жити тобі вдавалося завжди в достатку і комфорті!

Привітання у картинках

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності