• Головна
  • Україна
  • «Євробачення-2023»: KRUTЬ вимагає дискваліфікувати переможців Нацвідбору TVORCHI

«Євробачення-2023»: KRUTЬ вимагає дискваліфікувати переможців Нацвідбору TVORCHI

«Євробачення-2023»: KRUTЬ вимагає дискваліфікувати переможців Нацвідбору TVORCHI

Співачка звернулася зі скаргою до «Суспільного»

Фіналістка нацвідбору на «Євробачення-2023» KRUTЬ, яка посіла друге місце на Нацвідборі,  вимагає переглянути перемогу гурту TVORCHI через порушення правил конкурсу. 

Про це йдеться на офіційнй сторінці «Євробачення» в Instagram.

Бандуристка звернулася зі скаргою до національного мовника «Суспільне», у якій зазначила, що колектив використав у своїй пісні «плюс» основного вокалу.

На офіційній сторінці в Instagram «Суспільне» вже дали відповідь на скаргу співачки та зазначили, що музичний продюсер конкурсу Дмитро Шуров не знайшов порушень правил.

«Музичний продюсер Нацвідбору Дмитро Шуров зазначив, що під час прослуховування ефірного запису виступу у фіналі TVORCHI чути додаткову обробку у зазначених секундах, яка може бути даблом. Водночас він не вважає, що така невідповідність запису вимогам правил є суттєвою для оцінки виступу і обрання переможцями TVORCHI. Організаційний комітет врахував, що низку дрібних порушень під час Нацвідбору допустили одразу кілька фіналістів, проте жодне з них не стало достатньою підставою для дискваліфікації когось з учасників», - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, Україну на пісенному конкурсі «Євробачення-2023» в Ліверпулі представить гурт TVORCHI. Артисти представили пісню Heart Of Steel. Цікавою була не лише композиція, а й номер учасників. Джеффрі був одягнений у жовтий костюм, а Андрій — у чорний. Позаду них на відео транслювався символ ядерної небезпеки, а також танцівники у протигазах.

Додамо, що ведучими Нацвідбору були солістка «Go-A» Катерина Павленко, яка разом із колективом виборола для України 5-те місце на конкурсі у 2021-му, співачка Злата Огнєвіч, яка на Євробаченні-2013 посіла 3-тє місце, та незмінний коментатор музичного конкурсу Тимур Мірошниченко.

Зазначимо, під час пісенного конкурсу «Євробачення-2023» можуть організувати окрему українську програму.

Раніше повідомлялося, що Євробачення-2023 відбудеться на Ліверпульській арені біля річки Мерсі. Півфінали конкурсу відбудуться 9 і 11 травня 2023 року, а великий фінал — 13 травня 2023 року.

Нагадаємо, 11 грудня відбувся фінал дитячого Євробачення. Представниця Україна, Злата Дзюнька із Львівщини, посіла 9-ту сходинку.

 

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності