Стало відомо, хто представить Україну на Євробаченні-2023

Стало відомо, хто представить Україну на Євробаченні-2023

Члени журі оцінили виступ переможців у 9 балів, а глядачі — у 10 балів

Україну на пісенному конкурсі «Євробачення-2023» в Ліверпулі представить гурт TVORCHI.

Про це йдеться на сторінці Євробачення-2023 у Telegram.

Артисти представили пісню Heart Of Steel. Цікавою була не лише композиція, а й номер учасників. Джеффрі був одягнений у жовтий костюм, а Андрій — у чорний. Позаду них на відео транслювався символ ядерної небезпеки, а також танцівники у протигазах.

«Коли ми йшли на «Євробачення», ми глянули у минуле цього конкурсу. Його створили після Другої світової війни для того, щоб об'єднати Європу. Сьогодні, поки дехто грається у ядерні загрози, наші люди зі стальними серцями захищають всю Європу. Час єднатися проти зла, заради миру», — зазначив Андрій Гуцуляк.

Члени журі оцінили їх виступ у 9 балів, а глядачі — у 10 балів. 

Додамо, що ведучими Нацвідбору були солістка «Go-A» Катерина Павленко, яка разом із колективом виборола для України 5-те місце на конкурсі у 2021-му, співачка Злата Огнєвіч, яка на Євробаченні-2013 посіла 3-тє місце, та незмінний коментатор музичного конкурсу Тимур Мірошниченко.

Зазначимо, під час пісенного конкурсу «Євробачення-2023» можуть організувати окрему українську програму.

Раніше повідомлялося, що Євробачення-2023 відбудеться на Ліверпульській арені біля річки Мерсі. Півфінали конкурсу відбудуться 9 і 11 травня 2023 року, а великий фінал — 13 травня 2023 року.

Нагадаємо, 11 грудня відбувся фінал дитячого Євробачення. Представниця Україна, Злата Дзюнька із Львівщини, посіла 9-ту сходинку.

Довідково:

Tvorchi — електронний гурт з Тернополя, заснований у 2018 році саунд-продюсером Андрієм Гуцуляком та вокалістом Джеффрі Кенні. Хлопці не професійні музиканти, навчалися на фармацевтів.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності