• Головна
  • Україна
  • «Укрпошта» відкрила передзамовлення на новорічну марку: де її можна придбати

«Укрпошта» відкрила передзамовлення на новорічну марку: де її можна придбати

Компанія допрацювала ескіз марки, враховуючи поради громадян

«Укрпошта» відкрила передзамовлення на новорічну марку. Купити її можна буде вже у День Святого Миколая.

Про це повідомив гендиректор поштового оператора Ігор Смілянський.

«За вікном падає сніг, і дуже хочеться трохи новорічного настрою, щоб падав саме білий сніг, а не сірі «герані». З останнім успішно бореться наше ПВО, а от щоб трохи налаштуватись на новий, впевнений, переможний рік, і, до речі, привітати наших військових, сьогодні починаємо передзамовлення нашої офіційної новорічної марки» написав Смілянський у Facebook.

За його словами, компанія допрацювала ескіз марки, враховуючи поради громадян. Зокрема, у конкурсі на найкращий ескіз для новорічної марки перемогла ілюстрація «Роз'єднані війною», авторкою якої є 11-класниця Валерія Михайлова із Миколаєва. Так, до фінального ескізу додали декілька символічних елементів: поле бою, вкрите снігом, та запалені свічки на вікні.

«Та основний меседж залишається незмінним — війна розлучила багатьох українців, створила кордони там, де ще минулого Нового року панували радість та сміх. Але попри це, ми віримо, що 2023 рік переверне все на 180 градусів і диво під назвою «Перемога» стане не просто мрією, а ще одним днем народження нашої країни» наголосив директор компанії.

Зазначимо, що новорічна марка вийде невеликим тиражем 720 тисяч (120 тисяч листів). Крім того, до набору також додали художню картку «З Різдвом» та конверт «Переможного Нового Року!». Придбати марку можна у відділеннях «Укрпошти» з 19 грудня, а зробити передзамовлення вже зараз, перейшовши за посиланням.

Нагадаємо, до Дня Збройних Сил України «Укрпошта» випустила нові марки «Зброя Перемоги». Частину зібраних з продажу коштів скерують на допомогу військовим.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності