• Головна
  • Україна
  • «Укрпошта» відкрила новорічну поштову резиденцію: як вона працюватиме

«Укрпошта» відкрила новорічну поштову резиденцію: як вона працюватиме

«Укрпошта» відкрила новорічну поштову резиденцію: як вона працюватиме

Цього року обов’язковою є реєстрація надісланих листів

Новорічна поштова резиденція від «Укрпошти» починає приймати листи від дітей. 

Про це повідомили у пресслужбі компанії.

«Так вже склалося, що мрії дітлахів цьогоріч інші. Щемкі, зворушливі, «дорослі» — якнайшвидше обійняти свого тата чи маму, які захищають їхнє теперішнє та майбутнє на фронті», — зазначили в «Укрпошті».

Втім традицію писати листи вирішили попри все продовжувати.

«Щоб одного дня малеча знайшла відповідь від Новорічного чарівника у поштовій скриньці, а згодом збулася й найзаповітніше — потонути в обіймах найдорожчої людини», — додали у компанії.

Цього року обов’язковою є реєстрація надісланих листів у спеціальній формі. Натомість адреса новорічної поштової резиденції: вул. Хрещатик, 22, м. Київ, 01001.

Нагадаємо, українці вибрали найкращий ескіз до поштової марки «З Різдвом Христовим та Новим роком!». Зокрема, більшість зворушила ілюстрація «Роз’єднані війною», що створена 11-класницею з прифронтового Миколаєва Валерією Михайловою. Ескіз готувався за кордоном, куди авторка змушена була виїхати через безупинні обстріли міста росіянами. На ньому зображено дівчину й українського військового, які зустрічають свято нарізно: вона — на самоті, він — на лінії вогню.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності