• Головна
  • Україна
  • Відбулося чергове засідання Ставки Верховного Головнокомандувача: про що говорили

Відбулося чергове засідання Ставки Верховного Головнокомандувача: про що говорили

Відбулося чергове засідання Ставки Верховного Головнокомандувача: про що говорили

Було розглянуто перебіг відновлення енергетичної системи України та реалізацію заходів із забезпечення автономної роботи об’єктів критичної інфраструктури

Президент України Володимир Зеленський у суботу, 3 грудня, провів чергове засідання Ставки Верховного Головнокомандувача. Учасники заслухали доповіді про оперативну ситуацію на фронті та протидію ворогу.

Про це повідомили на сайті Президента України.

Зазначається, що під час засідання присутні окремо проаналізували темпи відновлення пошкодженої військової техніки та забезпечення сил оборони озброєнням і боєприпасами.

Крім того, було розглянуто перебіг відновлення енергетичної системи України та реалізацію заходів із забезпечення автономної роботи об’єктів критичної інфраструктури. Також було обговорено продовження реалізації заходів із забезпечення духовної незалежності України.

Нагадаємо, Рада національної безпеки та оборони ввела санкції проти священнослужителів УПЦ МП. Зокрема, до списку потрапили намісник Києво-Печерської Лаври Павло (Лебедь), екснардеп Вадим Новинський та ще близько десятка священнослужителів УПЦ МП, переважно із тимчасово окупованих рф територій.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності