• Головна
  • Україна
  • «Укрпошта» до Дня ЗСУ випустить тематичні марки: як їх можна придбати

«Укрпошта» до Дня ЗСУ випустить тематичні марки: як їх можна придбати

«Укрпошта» до Дня ЗСУ випустить тематичні марки: як їх можна придбати

Також до поштових марок випустять конверт «Перший день», немаркований конверт та картку

До Дня Збройних Сил України, 6 грудня, «Укрпошта» випустить нові марки «Зброя Перемоги». Частину зібраних з продажу коштів скерують на допомогу військовим.

Про це йдеться на сайті компанії.

Марковий аркуш «Зброя Перемоги» складатиметься з 6 поштових марок зі зразками військового вітчизняного та закордонного озброєння: «Вільха», «Нептун», «Стугна-П», «Байрактар ТБ2», FGM-149 «Джавелін» та «M142 Хаймарс».

«У сьогоденні наших реалій, коли росія веде повномасштабну війну проти України, як ніколи важливо висловити шану та підтримку військовим, які невтомно тримають оборону на рубежах та відбивають атаки ворога. Саме тому «Укрпошта» анонсує вихід нових поштових марок — «Зброя Перемоги», щоб подякувати ЗСУ за їх стійкість, міць та відвагу», — йдеться у повідомленні.

Крім того, до поштових марок випустять конверт «Перший день», немаркований конверт та картку. Малюнки виконали художники-графіки Сергій та Олександр Харуки.

Зазначається, що тираж аркуша склав 200 тисяч примірників. Натомість вартість маркового аркуша — 90 гривень, з яких 18 — благодійний внесок на ЗСУ.

Додамо, що придбати новий поштовий випуск можна, починаючи з 6 грудня. Проте передзамовлення можна зробити вже зараз, перейшовши за посиланням.  

Нагадаємо, «Укрпошта» призупинила передзамовлення на марку «Херсон — це Україна!». Ті, хто не встиг її придбати, матимуть таку можливість у грудні в офлайн-режимі у відділеннях компанії. Також марку гарантовано отримають власники абонементів.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності