• Головна
  • Україна
  • Заступник керівника ОП їздить на Porsche останньої моделі й переконує, що взяв його в оренду

Заступник керівника ОП їздить на Porsche останньої моделі й переконує, що взяв його в оренду

Заступник керівника ОП їздить на Porsche останньої моделі й переконує, що взяв його в оренду

Тимошенко заявив, що повернув авто ще кілька місяців тому

Заступник керівника Офісу Президента Кирило Тимошенко під час воєнного стану роз’їжджає на автомобілі Porsche Taycan 2021 року, вартістю 100 тисяч доларів. Втім, він зазначає, що користувався цим авто 3-4 рази.

Про це йдеться у розслідуванні журналіста «Української правди» Михайла Ткача «Не «воєнний стан» заступника керівника ОП Кирила Тимошенка».

Журналісти з’ясували, що автомобіль належить ТОВ «Новем Логістик», яке знаходиться за адресою: Паркова дорога, 16-а. Єдиним власником компанії є непублічний бізнесмен Вемір Давітян. Натомість у коментарі «УП» Тимошенко підтвердив, що автомобіль належить Давітяну. За словами заступника керівника ОП, він користався Porsche 3-4 рази і повернув його ще декілька місяців назад. Проте, за даними журналістів, Тимошенко використовував це авто щонайменше удвічі більше часу. Водночас Давітян сказав, що надавав машину на «тест-драйв», оскільки вона йому «не підійшла».

При цьому на наявних у редакції матеріалах із камер «Безпечного міста» Давітян не був зафіксований за кермом цього авто жодного разу.

Зазначається, що у власності Кирила Тимошенка та його дружини, згідно з даними його декларації за 2020 рік, вже перебували BMW X5 2019 року, Porsche Macan 2017 року, Volkswagen Caravelle 2014 року.

Нагадаємо, наприкінці жовтня журналісти BIHUS info повідомили, що Тимошенко їздить на позашляховику Chevrolet Tahoe, який компанія «General Motors» передала Україні для вивезення громадян із зони бойових дій і гуманітарних місій. Згодом Тимошенко заявив, що більше не буде використовувати авто, яке було надано Україні для гуманітарних цілей, і попросив передати його у прифронтові райони за призначенням.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності