• Головна
  • Україна
  • У МЗС України відреагували на вибух біля посольства у Мадриді та підтвердили інцидент

У МЗС України відреагували на вибух біля посольства у Мадриді та підтвердили інцидент

У МЗС України відреагували на вибух біля посольства у Мадриді та підтвердили інцидент

Міністр закордонних справ Дмитро Кулеба хоче, аби інші українські посольства посилено охороняли

МЗС України відреагувало на вибух, який стався біля українського посольства у Мадриді 30 листопада. Міністр закордонних справ Дмитро Кулеба доручив терміново посилити безпеку всіх українських посольств за кордоном.

Про це повідомив речник МЗС України Олег Ніколенко.

«До посольства України в Іспанії надійшов конверт. Під час огляду конверт вибухнув в руках коменданта. Комендант отримав незначні поранення, нині він госпіталізований, йому надається необхідна медична допомога. Загроз його життю немає», — написав він.

Ніколенко додав, що звернувся до свого іспанського колеги щодо вжиття термінових заходів задля розслідування нападу на українську дипустанову. 

«Міністр також наголосив, що хто би не стояв за організацією цього вибуху, їм не вдасться залякати українських дипломатів чи зупинити їхню щоденну роботу над зміцненням України та протидією російській агресії», — зазначив речник українського МЗС.

Нагадаємо, сьогодні, 30 листопада, біля Посольства України в Мадриді пролунав вибух. За попередньою інформацією, співробітник посольства відкрив конверт, у якому знаходився невеликий вибуховий пристрій.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності