Іноземець намагався незаконно вивезти дитину з України

Іноземець намагався незаконно вивезти дитину з України

Мати завчасно попередила прикордонників про можливі спроби вивезення дитини

4 листопада прикордонники Чопського загону запобігли незаконному вивезенню дворічної дитини батьком-іноземцем, який викрав її у матері.

Про це йдеться на сторінці Державної прикордонної служби України.

Жінка завчасно попередила прикордонників про можливі спроби вивезення спільної доньки за межі України батьком – громадянином Іраку.

Вона повідомила, що іноземець викрав дитину та, ймовірно, намагатиметься виїхати разом з нею у невідомому напрямку. Інформацію передали в усі пункти пропуску на державному кордоні.

Чоловік прибув з дитиною у залізничний пункт пропуску «Чоп (Дружба)». Він планував виїхати потягом до Угорщини. Під час вивчення документів встановили, що чоловік  дійсно вивозить дівчинку без дозволу матері.

На місце події викликали співробітників Нацполіції, яким і передали іноземця та дитину для подальшого рішення.

Нагадаємо, на Львівщині впродовж 9 місяців 2022 року працівники служб у справах дітей області спільно з працівниками ювенальної превенції Нацполіції та центрів соціальних служб провели 624 профілактичні рейди під назвою «Діти вулиці» та «Вокзал». За результатами рейдів 72 дітей повернули в сім’ю, 1 — до навчального закладу, 7 — у притулок, 2 — в заклади охорони здоров’я.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності