• Головна
  • Україна
  • 36 претендентів: стало відомо, хто змагатиметься у Нацвідборі на Євробачення-2023

36 претендентів: стало відомо, хто змагатиметься у Нацвідборі на Євробачення-2023

36 претендентів: стало відомо, хто змагатиметься у Нацвідборі на Євробачення-2023

Стало відомо, хто братиме участь у Національному відборі на Євробачення-2023. За те, щоб представити Україну у Ліверпулі, змагатимуться 36 учасників.

Про це повідомили у Державному комітеті телебачення і радіомовлення.

На мою думку, зараз, під час війни та за повної невизначеності в житті музикантів, цей відбір набуває особливого значення: ми не тільки обираємо гідних представити Україну на конкурсі, а й маємо змогу почути широку палітру української музики, яка створюється тут і зараз, незважаючи ні на що

музичний продюсер Нацвідбору Дмитро Шуров (Pianoбой) музичний продюсер Нацвідбору Дмитро Шуров (Pianoбой)

Серед претендентів такі виконавці та музичні гурти, як 2TONE, Angelina, DAYTON, DEMCHUK, Drevo, Elysees, FIINKA, Havkа, Jerry Heil, Iana Kovaleva, Kozak Siromaha, KRUTЬ, Lue Bason, Moisei, Olivan, OOHLA, Oy Sound System, SASHA, Seréen, sexnesc, Shy, SKYLERR, SOWA, Tember Blanche , Tery, TVORCHI , Victoria Niro, Vynohradova, Zetetics, Лилу45, Макс Пташник, Мія Рамарі, Роялькіт, Саша Фадєєва, ТÓНКА, Циферблат.

Багатьом з музикантів було важко знову почати писати, чимало з них — у вимушеній еміграції або на межі зміни професії, або навіть виживання. Але ми маємо лонглист із 36 пісень, в якому є все — від авторської пісні, дрім-попу та року до інді, репу, етніки. Є, звичайно, і декілька міцних сучасних бойовиків, здатних розірвати будь-яку сцену

музичний продюсер Нацвідбору Дмитро Шуров (Pianoбой) музичний продюсер Нацвідбору Дмитро Шуров (Pianoбой)

⚡️Представляємо імена 36 учасників, які увійшли до лонглиста Національного відбору на участь у Пісенному конкурсі Євробачення-2023📍Список фіналістів буде оголошено не пізніше, ніж 17 листопада, а доти пройде прослуховування учасників лонглиста.

Posted by Євробачення Україна on Thursday, October 27, 2022

Зазначимо, список фіналістів буде оголошено не пізніше ніж 17 листопада, а доти пройде прослуховування учасників лонглиста.

Нагадаємо, фінал Нацвідбору відбудеться 17 грудня у Києві у форматі телевізійного концерту в прямому ефірі.

Додамо, Євробачення-2023 відбудеться у Великій Британії на Ліверпульській арені біля річки Мерсі. Півфінали конкурсу відбудуться 9 та 11 травня 2023 року, а великий фінал — 13 травня 2023 року.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності