• Головна
  • Україна
  • В Івано-Франківську неповнолітні школярки жорстоко вбивають тварин: що каже поліція та волонтери (фото 18+)

В Івано-Франківську неповнолітні школярки жорстоко вбивають тварин: що каже поліція та волонтери (фото 18+)

В Івано-Франківську неповнолітні школярки жорстоко вбивають тварин: що каже поліція та волонтери (фото 18+)

Також у місті чоловік по-звірськи зарубав сокирою собаку

В Івано-Франківську останніми тижнями тривають жахіття. Мешканці міста та волонтери налякані звірствами двох неповнолітніх школярок. Дівчата жорстоко вбивають тварин, знімають з них шкіру, а відео та фотографії викладають у соцмережі.

Окрім того, нещодавно в місті сталася ще одна подія, яка шокувала містян. Чоловік жорстоко зарубав собаку посеред білого дня. Після розголосу інциденту зловмисник почав погрожувати волонтерам, які намагалися врятувати тварину та розповіли про те, що сталося, поліції.

Про це LVIV.MEDIA стало відомо із допису на сторінці Івано-Франківського притулку «Дім Сірка» та із розмов з місцевою волонтеркою.

Школярки-вбивці

Як відомо, дівчата навчаються у різних школах, однак їм обом по 14 років. Свої звірства школярки знімали на камеру мобільного телефона та викладали у соціальні мережі.

Про цю ситуацію франківські волонтери дізналися в одній із львівських груп. Одна із користувачок соцмережі натрапила на відео звірств дівчат та опублікувала викладені ними відео і фото в одній із груп.

Ми побачили, що йдеться про Франківськ, і розмістили цю інформацію в себе. Тоді франківці почали писати, хто та що знає. Те, що нам пишуть, то вони постійно йшли та купували тваринок у зоомагазинах: щурі, хом'ячки. На вулиці вони підбирали кошенят, котів та щенят. Розповідали про те, що вони вбивали, складали у пакет та забивали камінням

волонтерка Людмила Рой

Ще одна волонтерка, Наталя Когут, опублікувала відео, в якому зазначає, що зв’язувалася із педагогами школи, де навчається одна із дівчат, однак там їй сказали, що у поліції відкрите кримінальне провадження, і цим займаються правоохоронні органи.

Я зв'язалася із педагогами школи, запитала, чи порушена кримінальна справа. Мені сказали, що справа порушена, цим займається поліція. Сьогодні я набрала пана Мандзюка [правоохоронця — ред.], який займається цією справою. Щодо неповнолітніх, які вбили кота і знімали це все на відео, справа не порушена

волонтерка Наталя Когут

Тим часом у притулку «Дім Сірка» також зазначають, що в поліції справу не порушили.

Неповнолітні дівчата, які вбивають кошенят, цуценят, заживо здирають шкіру, пакують в кульок і на річці товчуть камінням!Справа не порушена

пишуть на своїй сторінці у притулку «Дім Сірка»

У поліції Івано-Франківської області у коментарі LVIV.MEDIA розповіли, що наразі стосовно ситуації із цими двома дівчатами триває перевірка, а інформація зареєстрована в журналі єдиного обліку. Поки що за цим фактом триває перевірка.

Чоловік посеред білого дня зарубав собаку

Ще одна страшна історія в місті сталася 18 жовтня. Чоловік жорстоко сокирою зарубав собаку та поранив власницю.

Правоохоронці отримали виклик про жорстоке поводження з твариною. Прибувши на місце, поліцейські виявили собаку з ознаками жорстокого поводження, яка невдовзі померла у ветклініці, та нетверезу жінку.

Пояснити, хто жорстоко повівся з твариною, вона не могла. На момент інциденту жінка була нетвереза. Медики діагностували у неї 3,6 проміле алкоголю в крові

поліція Івано-Франківської області

За словами волонтерки Людмили Рой, поліція досі не може встановити особу, яка зарубала сокирою собаку. Волонтерів, які були на місці події, досі ніхто на допити не викликав. Окрім того, на місці події були рукавиці, в яких чоловік вчиняв звірство, однак правоохоронці їх на експертизу забирати не хотіли.

Серед іншого, волонтери й притулок «Дім Сірка» скаржаться на погрози в їх сторону та сторону ветклініки від чоловіка, який вбив собаку.

Моторошно ходити вулицями, відпускати дітей до школи, і взагалі розуміти, що жорстокий вбивця із сокирою й досі ходить посеред нас! Декілька разів якась особа навідувалась до ветклініки та погрожувала! Чого чекає поліція? Вбивства?

пишуть на своїй сторінці у притулку «Дім Сірка»

У поліції відкрили кримінальне провадження за фактом жорстокого поводження з твариною. Винному загрожує обмеження волі на строк від одного до трьох років або позбавлення волі на строк від двох до трьох років з конфіскацією тварини.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності