Українці зможуть реєструвати автомобілі у "Дії"

Українці зможуть реєструвати автомобілі у "Дії"

Невдовзі оформити перереєстрацію авто можна буде на порталі державних послуг "Дія". Про це повідомив заступник Міністра внутрішніх справ України Богдан Драп'ятий.

За словами заступника міністра, наразі на етапі внесення на розгляд Кабміну нормативний акт, який виокремлює процедуру експертного огляду від перереєстрації транспортного засобу в сервісному центрі МВС.

Перереєструвати авто можна буде онлайн за наявності попереднього проходження експертного дослідження, який діятиме до 10 днів.

"Громадянин матиме можливість сформувати договір на перереєстрацію транспортного засобу через застосунок Дія, проєкт документа автоматично надходить до сервера МВС, де авто проходить усі передбачені перевірки та у разі позитивного висновку зможе перереєструвати автомобіль онлайн за умови попереднього проходження експертного дослідження. Висновок дослідження діятиме до 10 днів", - зазначив Богдан Драп'ятий.

Нагадаємо, з початку дії закону про “нульове” розмитнення реєстрація автомобілів зросла на 65%. Загалом з початку повномасштабної війни в Україні сервісні центри МВС здійснили близько 260 тисяч реєстраційних операцій.

Дія

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності