• Головна
  • Світ
  • У Польщі мікроавтобус з українцями потрапив у смертельну ДТП

У Польщі мікроавтобус з українцями потрапив у смертельну ДТП

У Польщі мікроавтобус з українцями потрапив у ДТП

Водій мікроавтобуса загинув на місці, 6 пасажирів госпіталізовано

У вівторок, 30 липня, біля польського міста Познань у ДТП потрапив мікроавтобус Fiat Ducato, в якому їхали українці. Про це у четвер 31 липня повідомило видання Fakt.p.

Увечері 30 липня на автомагістралі А2 поблизу Познані сталася ДТП за участі мікроавтобуса "Fiat Ducato" на українській реєстрації. Траспортний засіб з українцями врізався в задню частину вантажівки на ділянці автомагістралі, де тривають роботи з будівництва додаткової смуги руху.

В автобусі, окрім водія, було семеро пасажирів. Серед них був один поляк, решта — громадяни України. Лише один з пасажирів не отримав серйозних травм. 62-річний водій загинув на місці, інші були доставлені до лікарні. Стан двох постраждалих оцінюється як важкий - це 83-річна жінка і 62-річний чоловік.

За фактом ДТП відкрито кримінальне провадження. Як пише Fakt.pl, причиною аварії стала необережність водія. Деякі постраждалі були затиснуті в мікроавтобусі. Для того, щоб їх звільнити, знадобилася допомога рятувальників. Траса А2 була заблокована протягом кількох годин. 

Нагадаємо, у липні минулого року у Польщі загинула українка, мікроавтобус врізався у припарковану вантажівку

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності