• Головна
  • Світ
  • У Словаччині перекинувся автобус з 55 українцями, серед постраждалих є діти

У Словаччині перекинувся автобус з 55 українцями, серед постраждалих є діти

У Словаччині перекинувся автобус з 55 українцями, серед постраждалих є діти

Постраждали десятеро людей, серед них троє дітей

У Словаччині перекинувся пасажирський автобус з України. У салоні на момент аварії перебували 55 людей, щонайменше дев'ятеро з них отримали травми. Про ДТП повідомив журналіст Віталій Глагола у неділю, 17 грудня.

Оновлено о 15:00: Десятьох пасажирів після надання допомоги медики транспортували до лікарень у Кошице та Требішов. Серед постраждалих — троє дітей віком від одного до 15 років.

Згідно з повідомленням, ДТП сталася близько восьмої ранку в неділю, 17 грудня поблизу села Даргов Требішівського району. Автобус з України, який прямував до Словацько-Українського кордону, перекинувся та впав на бік на узбіччі. На момент ДТП у салоні перебували 55 українців — 53 пасажири та два водії.

Як повідомляє речниця служби екстреної медичної допомоги Словаччини Петра Клімешова, в наслідок ДТП постраждало щонайменше дев'ятеро людей, серед них є діти. Усі потерпілі були при тямі, через перекидання автобуса вони отримали травми голови та кінцівок. "Ця цифра ще може змінитися, оскільки правоохоронці все ще працюють на місці аварії", — додала Петра Клімешова. На місце аварії прибули словацькі медики та поліція. Усіх постраждалих госпіталізували.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності