• Головна
  • Світ
  • Сектор Гази продовжує атакувати Ізраїль ракетами (ВІДЕО)

Сектор Гази продовжує атакувати Ізраїль ракетами (ВІДЕО)

Фото: EYAD BABA/AFP

Тим часом армія Ізраїлю звітує про сотні знищених терористів ХАМАСу

Терористична організація ХАМАС від ранку 7 жовтня атакує Ізраїль. Із Сектора Гази продовжується ракетний обстріл — у Тель-Авіві та інший прилеглих населених пунктах лунали вибухи. Ізраїльські війська ж досягли всіх міст, де були бойовики ХАМАСу, і перевіряють кожен населений пункт.

Через напад на Ізраїль створено оперативний штаб при МЗС України, — про це заявив Володимир Зеленський у вечірньому зверненні. Наразі перевіряють інформацію про можливу загибель українки. Також триває розшук двох громадян України.

Кількість загиблих в Ізраїлі в результаті нападу ХАМАСу перевищила 200 осіб, щонайменше 1100 людей отримали поранення.

Армія оборони Ізраїлю також стверджує, що завдала авіаударів по двох висотних вежах у Секторі Гази, у якій, ймовірно, перебували високопосадовці ХАМАСу. Окрім цього, міністр енергетики Ізраїлю повідомив про припинення постачання електроенергії до Сектору Гази.

Нагадаємо, вранці 7 жовтня Ізраїль атакували з Сектору Гази. По центральних та південних районах Ізраїлю завдано масованого ракетного удару. За оцінками ізраїльських джерел, щонайменше тисяча палестинців змогла проникнути в Ізраїль через чотири райони. Терористи ХАМАСу заявляють про захоплення “великої кількості” ізраїльтян, серед них є й “старші офіцери”.

Новини світу

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності