Кадиров при смерті — ЗМІ

Кадиров при смерті — ЗМІ

Повідомляють, що у Кадирова серйозні проблеми з нирками, лікування результатів не дало, а його стан погіршується.

Син глави Чечні Рамзана Кадирова Адам Кадиров розмістив у соцмережах повідомленняз проханням, щоб його батька «оберігав Всевишній».

Цим повідомленням він фактично підтвердив інформацію, що з’явилася в ЗМІ, про те, що Кадиров, за інформацією чеченських опозиціонерів, перебуває при смерті.

Зокрема Telegram-канал ВЧК-ОГПУ пише, що у республіці неможливо знайти людину, яка б бачила Кадирова. Відбувається це на тлі інформації, що шириться серед місцевих жителів, про те, що у Кадирова загострилися проблеми з печінкою і нирками та що він перебуває у вкрай важкому стані.

Про погіршення стану здоров'я Кадирова повідомляють й інші джерела, Деякі з них повідомляють, що у Кадирова серйозні проблеми з нирками, лікування результатів не дало, а його стан погіршується.

Джерела в Дагестані кажуть, що під час візиту в Дагестан Путін відвідував Кадирова і віддав розпорядження про організацію медичної допомоги.

Силові структури республіки приведені в стан бойової готовності на випадок критичної ситуації. Таку інформацію у своєму Telegram-каналі підтвердив також чеченський опозиціонер, прихильник незалежної Ічкерії Тумсо Абдурахманов (відомий під псевдонімом Абу-Саддам Шишані).

Надходить інформація, що Кадиров перебуває при смерті і вже не розмовляє. Нирки остаточно відмовили, діаліз не допомагає», - написав він.

Водночас чеченський опозиціонер не виключає ймовірності летального результату для Кадирова.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності