• Головна
  • Світ
  • Неабияк перелякала всіх присутніх: літня жінка «воскресла» на своєму похороні (відео)

Неабияк перелякала всіх присутніх: літня жінка «воскресла» на своєму похороні (відео)

Лікарі констатували смерть жінки й видали родичам всі необхідні документи, але вона виявилась живою

76-річна жінка, яку вже ховали в Еквадорі, неабияк здивувала своїх родичів, прокинувшись й постукавши по своїй труні. Водночас уряд ініціював розслідування щодо лікарні, яка оголосила про смерть жінки.

Про це пише The Guardian.

«Це налякало нас усіх», — сказав син жінки Гілберто Барбера, додавши, що за словами лікарів, стан його матері залишається важким.

Так, медсестра на пенсії Белла Монтойя була госпіталізована в п'ятницю, 9 червня, після ймовірного інсульту та зупинки серця. Коли вона не відреагувала на реанімацію, черговий лікар констатував її смерть.

Гілберто Барбера розповів, що його мати була без свідомості, коли її привезли до відділення невідкладної допомоги, й що через кілька годин лікар повідомив йому, що вона померла. Також він отримав документи, що посвідчують особу, й свідоцтво про смерть.

Пізніше сім'я привезла померлу в похоронне бюро, де почали лунати дивні звуки.

«Нас там було близько 20 людей. Приблизно через п'ять годин труна почала видавати звуки. Моя мама була загорнута в простирадла й била об труну, а коли ми підійшли, то побачили, що вона важко дихала», - сказав син жінки.

Родичі терміново доставили Беллу Монтойю до лікарні в центральному місті Бабахойо, де вона раніше перебувала в реанімації.

Натомість Міністерство охорони здоров’я Еквадору заявило, що проводить розслідування щодо лікарів, причетних до її справи, й було сформовано технічний комітет для перевірки того, як лікарня видає свідоцтва про смерть.

Нагадаємо, у віці 96 років померла жінка, яка заявляла, що є біологічною мамою президента Росії Владіміра Путіна. Відповідно до її версії, вона покинула його, коли він був дитиною.

Новини світу

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності