• Головна
  • Світ
  • Кінець епохи «путінської стабільності»: Подоляк про події в Шебекіно

Кінець епохи «путінської стабільності»: Подоляк про події в Шебекіно

Окрему увагу Михайло Подоляк загострив на тотальному інформаційному ігноруванні ситуації в Росії

За словами радника голови ОП Михайла Подоляка, громадянам Росії потрібно придивитися до своєї влади, яка несе за собою: хаос, обстріли, здирство грошей та насильство у всіх проявах.

Про це він написав на своїй сторінці у соціальній мережі Twitter 4 червня.

Радник глави Офісу президента України Михайло Подоляк так висловився про події, що відбуваються у Шебекіно Білгородської області, які можуть знаменувати кінець режиму.

За його словами, те, що відбувається всередині Російської Федерації, можна розглядати як кінець епохи «путінської стабільності» і громадянам потрібно бути до цього готовими.

«Росіянам варто придивитися… Хаос, відсутність управління (чиновники-втікачі), тотальний обстріл російською армією житлових кварталів, агресивне масове мародерство, здирство грошей за евакуацію, насильство у всіх проявах, свавілля кримінальних банд, безвладдя», — йдеться в повідомленні.

Окрему увагу Михайло Подоляк загострив на тотальному інформаційному ігноруванні ситуації в Росії. На місцевому телебаченні не розповідають про проблему, що склалася.

«Адже того, "чого не показали по телевізору", не існує – чи не так?» — додав Михайло Подоляк.

Нагадаємо, 4 червня бійці РДК та ЛСР викликали губернатора Бєлгородської області В'ячеслава Гладкова на переговори. Добровольці вважають, що настав час поговорити про те, яке майбутнє чекає на Російську Федерацію. В обмін на розмову бійці пообіцяли повернути двох полонених російських солдатів.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності