• Головна
  • Світ
  • Корейський диктатор Кім Чен Ин важить вже 140 кг та має проблеми зі здоров’ям  — дані розвідки

Корейський диктатор Кім Чен Ин важить вже 140 кг та має проблеми зі здоров’ям  — дані розвідки

Корейський диктатор Кім Чен Ин важить вже 140 кг та має проблеми зі здоров’ям  — дані розвідки

Водночас у Північній Кореї збільшується кількість людей, які померли від голоду

За оцінками спецслужб Південної Кореї, лідер Північної Кореї Кім Чен Ин важить близько 140 кг, страждає безсонням, багато п'є і курить, 

Про це повідомило південнокорейське інформаційне агентство Yonhap.

Виконавчий секретар парламентського комітету з розвідки Ю Сан Бам надав Національній розвідувальній службі (NSW) медичні висновки про лікування безсоння у Кім Чен Ина, зокрема про застосування медпрепаратів, таких як “золпідем”.

«Виходячи з цього, NSW вважає, що голова Кім страждає від сильного безсоння», — сказав Ю.

Представники служби також відзначили, що Північна Корея імпортує велику кількість іноземних сигарет, таких як Marlboro і Dunhill, а також високоякісних закусок, що може призвести до замкнутого кола зростаючої залежності Кіма від алкоголю та нікотину та більш серйозного безсоння. На основі аналізу фотографій з останніх появ Кіма за допомогою штучного інтелекту його вага була оцінена приблизно в 140 кг.

Зі слів Ю Сан Бама, з кінця минулого року спостерігаються подряпини та синці на руках Кіма постійно, можливо, це через поєднання алергії та спричиненого стресом дерматиту.

Водночас, як повідомляє видання, висновки розвідки свідчать про те, що становище громадян Північної Кореї погіршується. Кількість померлих від голоду цього року втричі більша, ніж за аналогічний період минулого року. Це пов’язано зі зростаючим дефіцитом продовольства та зростанням цін на зерно до найвищого рівня з моменту приходу Кіма до влади – ціни на рис і кукурудзу зросли порівняно з минулим роком. на 30 і 60 відсотків відповідно.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності