• Головна
  • Світ
  • Круїз, який перетворився на кошмар: лайнер втрапив у шторм та запізнився на дев’ять годин

Круїз, який перетворився на кошмар: лайнер втрапив у шторм та запізнився на дев’ять годин

Пасажири були розчаровані

Пасажири були розчаровані

Проливні дощі затопили корабель круїзної кампанії Carnival Cruise Line. Мрії пасажирів про відпустку перетворилися на кошмар.

Про це пише видання Independent.

Carnival Sunshine повертався в Чарльстон у суботу після шестиденного круїзу по Багамських островах, коли судно потрапило під шторм. Проливні дощі затопили коридори корабля, а бурхливі умови на морі викликали морську хворобу у деяких пасажирів.

Представник Carnival сказав, що всі пасажири були в безпеці під час інциденту.

«На повернення Carnival Sunshine до Чарлстона вплинула погода та бурхливе море в суботу. Гості на борту судна були в безпеці. Наш медичний персонал допоміг невеликій кількості гостей і членів екіпажу, які потребували допомоги. Через тривалий вплив погодних умов у районі Чарлстона прибуття корабля в неділю затрималось, і, як наслідок, вихід на наступний рейс також було відкладено. Ми цінуємо терпіння та розуміння всіх наших гостей», — сказали в компанії.

Проте пасажири, які пережили цю подорож, здавалися радше розчарованими, ніж терплячими.

«Ми не чекали цього. Ми пливли прямо в шторм і витратили 11 годин на кидання, пірнання та катання. Нас оточувала блискавка, і корабель сильно вдарила хвиля. Здавалося, що він розколовся надвоє», — написала у Twitter Шерон Татроун, професор Університету прибережної Кароліни та пасажир на борту Carnival Sunshine.

На фотографіях з корабля видно, як вода тече коридорами та сходами, а також магазини на борту, які виглядають так, ніби їх розграбували через силу шторму.

Інший мандрівник, Деніел Тейлор, розповів The Daily Mail, що пішов подивитися на шоу на борту невдовзі після того, як капітан оголосив, що корабель буде подорожувати через негоду.

Він пригадав, як чув звук корабля, який розбивався об величезні хвилі.

«Ліхтарі сцени, встановлені на стелі, почали тремтіти, дискотечна куля почала гойдатися, а світлодіодна стіна на сцені почала котитися пліч-о-пліч сама по собі», — сказав він.

Світлодіодна стіна за його оцінками, була приблизно 20 футів завширшки та 3 фути заввишки.

О 20:00 п'ятниці ввечері екіпаж корабля почав евакуацію громадських палуб. У нічні години з п'ятниці на суботу на борту зник інтернет, тому пасажири не могли самостійно спостерігати за погодою.

О 7:30 ранку наступного дня керівник круїзу підтвердив пасажирам, що судно було в гавані, але йому потрібно було зачекати, щоб причалити.

Корабель пришвартувався в порті о 17:30, на дев’ять годин пізніше, ніж мав.

Нагадаємо, у Південнокитайському морі знайшли 500-річні затонулі кораблі з порцеляною. Археологи кажуть, що їх відкриття знаменує собою перший випадок, коли стародавні кораблі, які пливуть і повертаються, були знайдені в одній місцевості, що вказує на те, що вони, ймовірно, були на важливому торговому шляху

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності