• Головна
  • Світ
  • Лукашенка в критичному стані доправили в лікарню Москви — опозиціонер

Лукашенка в критичному стані доправили в лікарню Москви — опозиціонер

Лукашенка в критичному стані доправили в лікарню Москви — опозиціонер

Перебування Лукашенка в ЦКЛ управління справами президента РФ намагається пояснити медичним обстеженням

Самопроголошеного президента РБ Алєксандра Лукашенка після зустрічі з диктатором Росії Владіміром Путіним доправили в Центральну клінічну лікарню Москви в критичному стані.

Про це повідомив білоруський опозиціонер Валерій Цепкало в Telegram.

«За наявною у нас інформацією, яка потребує додаткового підтвердження, Лукашенка після зустрічі з Путіним за зачиненими дверима терміново доправили в Центральну клінічну лікарню Москви, де зараз він і перебуває. На повернення його зі стану, оціненого лікарями як критичний, були спрямовані найкращі фахівці. Було проведено промивання крові, стан Лукашенка було визнано не транспортабельним. Організовані заходи з порятунку білоруського диктатора мали на меті відвести спекуляції про можливу участь Кремля в його отруєнні. Не має значення, повернеться він до робочого стану чи ні, лікарі попереджають про можливе повторення рецидивів», — йдеться в повідомленні.

Згодом Цепкало додав, що перебування Лукашенка в ЦКЛ управління справами президента РФ намагається пояснити медичним обстеженням.

«Поява такої версії цілком природна, як спроба приховати реальний стан пацієнта, який, як і раніше, залишається важким. Попередні випадки здоров’я, що похитнулося, так само намагалися замовчати. Так і в цьому випадку, щоб не викликати підозри, його літак був навіть відправлений до Мінська», — стверджує опозиціонер.

Нагадаємо, раніше ЗМІ писали, що перед парадом Лукашенко серйозно захворів, а всі заходи за його участі було скасовано, але він все-таки поїхав до Москви на День Перемоги.

LVIV.MEDIA зібрало всю наявну інформацію про його хворобу.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності