• Головна
  • Світ
  • На місці коронації короля Чарльза на газоні викосили велетенський пеніс

На місці коронації короля Чарльза на газоні викосили велетенський пеніс

На місці коронації короля Чарльза на газоні викосили велетенський пеніс

Чи займаються цією справою правоохоронні органи, невідомо

Зухвалі жартівники вистригли гігантський пеніс на місці, де 6 травня має відбутися важлива вечірка з нагоди коронації.

Про це пише New York Post.

Його помітили в четвер, 4 травня, на світанку. Схоже, вистригли газон вночі, повідомляє SWNS.

Чи займаються цією справою правоохоронні органи, невідомо.

У суботу на честь коронації короля Карла III у Вестмінстерському абатстві в Лондоні запланована «грандіозна коронаційна вечірка».

Невідомо, скільки шанувальників королівської сім’ї прийде на свято, щоб відсвяткувати офіційну передачу влади 74-річному Чарльзу після смерті його матері, королеви Єлизавети II у вересні. Вона царювала понад 70 років та померла у віці 96 років.

Церемонія буде заповнена зірками, на ній виступлять Лайонел Річі, Кеті Перрі та Андреа Бочеллі. Також очікується участь першої леді Джилл Байден. На репетиції були присутні тисячі солдатів армії, флоту та Королівських військово-повітряних сил Великої Британії, а деякі грали на інструментах.

Великий день буде сімейним, а Кейт Міддлтон, принц Вільям і троє їхніх дітей зіграють особливу роль в цій історичній події. Принц Гаррі, у якого були напружені стосунки з родиною, особливо після виходу його мемуарів «Spare», відвідає захід, але без дружини Меган Маркл.

Це перший раз, коли королівська особа повернеться до Великобританії після січневої публікації мемуарів і грудневого виходу його документального серіалу Netflix «Гаррі та Меган». Згідно з нещодавнім звітом, королева-консорт Камілла «розлючена» на Гаррі. Він назвав її «лиходійкою» і стверджував, що вона продавала пресі історії про королівську сім'ю.

Нагадаємо, У Букінгемському палаці оголосили, що коронація короля Великої Британії Чарльза III відбудеться в суботу, 6 травня 2023 року, у Вестмінстерському абатстві. Велика Британія не надсилала запрошень на церемонію коронації короля Чарльза III деяким лідерам. Зазначається, що на церемонію не запросили президента РФ Володимира Путіна та самопроголошеного лідера Білорусі Олександра Лукашенка.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності